طرز تهیه پاستیل / این مطلب حال شما را دگرگون می کند

 اگر به فهرست مواد اولیه پاستیل نگاهی بیندازید، متوجه می شوید که حتی پاستیل های ارگانیک دارای موادی نظیر شیره ذرت، یا شیره برنج قهوه ای و شکر هستند. اما چیزی به نام ژلاتین را خواهید دید. این ماده به نظر بی ضرر است، اما منبع آن شما را شگفت زده می کند. ژلاتین یک ماده زردفام، بدون بو و تقریبا بی مزه بوده و از جوشاندن مداوم پوست، غضروف و استخوان حیوانات درست می شود. این ماده اساسا از مواد دور ریز صنایع گوشت و مواد پروتئینی درست می شود، منظورمان پوست گاو، شاخ و استخوان گاو است! چقدر چندش آور! احتمالا فقط اگر به فلسفه استفاده از کل بدن حیوان علاقه مند باشید، با شنیدن این مطلب خوشحال هم خواهید شد. علاوه بر این، ژلاتین دارای ۱۸ آمینو اسید بوده و چند ماده ی مغذی مفید را وارد بدن می کند. اما اگر گیاه خوار هستید، قطعا از این شکلات های جویدنی و همچنین از ژله صرف نظر خواهید کرد. ژله از ژلاتین ساخته می شود. این ماده که از حیوانات گرفته شده است در برخی از ویتامین ها و داروها، مارشملوها، پنیر، دوغ، سوپ، چاشنی سالاد، مربا و ژله ها، میان وعده و کنسرو گوشت وجود دارد. اگر این مطلب حال شما را بهم زد، حتما از دفعه ی بعد به برچسب این محصولات غذایی دقت کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *