سوپ طلایی قارچ

500 گرم قارچ ، ریز کنید ، قارچ و ادویه ها را اضافه کنید. حرارت را کمی پایین آورید، مخلوط شیر و آرد را داخل سوپ بریزید، و با هم مخلوط کنید و آب لیمو را قبل از سرو اضافه کنید.

مواد لازم: سرو 6 نفر

2 عدد پیاز، ریز کنید
500 گرم قارچ، ریز کنید
1 قاشق سوپخوری پاپریکا (فلفل شیرین)
1 و 1/2 قاشق شوید
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
3 قاشق سوپخوری سس سویا
1 پیمانه آب، یا آب سبزیجات
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری آرد
2 پیمانه شیر سویا
2 قاشق سوپخوری آب لیمو

روش تهیه:

1- 1/2 پیمانه آب را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و پیاز را اضافه کنید. و با حرارت بالا حدود 5 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود و تمام آب تبخیر شود.

2- 1/4 باقیمانده آب را اضافه کنید و هم بزنید تا اگر پیاز به ظرف چسبیده جدا شود. حدود 3 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا تمام آب تبخیر شود و پیاز شروع به قهوه ای شدن کند.

3- قارچ و ادویه ها را اضافه کنید. حرارت را کمی پایین آورید، روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه بپزید و مرتبا هم بزنید.

4- سس سویا و آب یا آب سبزیجات را اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید بجوشد.

5- داخل یک قابلمه دیگر روغن زیتون و آرد را با هم مخلوط کنید تا بصورت یک خمیر سفت فرم بگیرد. روی حرارت قرار دهید و حدود 1 دقیقه مرتبا هم بزنید، شیر سویا را اضافه کنید و روی حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا کمی بجوشد و غلیظ شود.

6- مخلوط شیر و آرد را داخل سوپ بریزید، و با هم مخلوط کنید و آب لیمو را قبل از سرو اضافه کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *