آموزش پخت کوکو بادمجان مخصوص

بادمجان دارای خواص فراوانی می باشد، حتما این ماده غذایی مفید را در رژیم غذایی خود قرار دهید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک کوکو بادمجان خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 بادمجان ۴ عدد
 تخم مرغ  ۲ عدد
 سیر چند حبه
 قارچ مقداری

طرز تهیه

اول از همه باید بگویم که من همیشه برای سرخ کردن بادمجان از ماست استفاده می کنم یعنی اینکه بامجان ها را بعد از ورقه ورقه کردن یا حلقه ای خرد کردن داخل یک ظرف ماست می ریزم و بادمجان ها را به مدت یک ربع داخل آن قرار می دهم و بعد از یک مدت به کمک دستم ماست را از بادمجان ها پاک می کنم (بادمجان را بین دو انگشت می کشم تا ماست داخل ظرف بریزد و ماست آن پاک شود) سپس داخل روغن سرخ می کنم این طوری هم یک بادمجان خوشمزه داریم هم اینکه با روغن خیلی کم کل بادمجان ها سرخ شدن.

حالا سیر را داخل ظرفی کاملا می کوبیم (می دانید که طعم سیر له شده با رنده شده کاملا متفاوت است و من طعم له شده آن را می پسندم) و بادمجان های سرخ شده را هم اضافه و با هم می کوبیم حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی جدا کاملا می زنیم تا از لختگی در بیاید و به بادمجان و سیر اضافه کرده و کنار می گذاریم.

حالا ادویه های مخصوص را که شامل کمی تخم گشنیز پودرشده، پودرموسیر، نعنا خشک پودرشده، گوجه خشک و نمک و فلفل است را اضافه می کنم.

حالا داخل ماهیتابه کمی روغن می ریزیم و قارچهای ورقه شده را داخل ماهیتابه چیده و یک دقیقه زمان به آن می دهیم تا کمی تغییر رنگ بدهد حالا مواد کوکو را آرام روی قارچ ها می ریزیم و کاملا صاف می کنیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا سرخ شود بعد از سرخ شدن هم برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. حالا ما یک کوکو بادمجان خاص و متفاوت داریم که طعم آن بی نظیر است امیدوارم درست کنید و بپسندید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *