طرز تهیه رولت بادمجان
اگر با بادمجان مشکلی ندارید پس عاشق این غذای خوشمزه خواهید شد.
مواد لازم:
- بادمجان= يك كيلوگرم
- گوشت چرخكرده= 150 گرم
- پياز سرخكرده= چهار قاشق غذاخوري
- زرشك= دو قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل و روغن =به ميزان لازم
طرز تهيه:
بادمجان را به قطر يك سانتيمتر از طول برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد. گوشت و پيازداغ را تفت داده و زرشك، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و روي بادمجان پهن شده مخلوط گوشت را بريزيد سپس رول كرده و با خلال محكم كنيد. براي تزئين از ماست چكيده استفاده كنيد.