طرز تهیه رولت بادمجان
اگر با بادمجان مشکلی ندارید پس عاشق این غذای خوشمزه خواهید شد.
مواد لازم:
- بادمجان= یک کیلوگرم
- گوشت چرخکرده= ۱۵۰ گرم
- پیاز سرخکرده= چهار قاشق غذاخوری
- زرشک= دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و روغن =به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجان را به قطر یک سانتیمتر از طول برش بزنید و در روغن سرخ کنید. گوشت و پیازداغ را تفت داده و زرشک، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی بادمجان پهن شده مخلوط گوشت را بریزید سپس رول کرده و با خلال محکم کنید. برای تزئین از ماست چکیده استفاده کنید.