طرز تهیه رولت بادمجان

 

رولت بادمجان

اگر با بادمجان مشکلی ندارید پس عاشق این غذای خوشمزه خواهید شد.

مواد لازم:

  • بادمجان= یک کیلوگرم
  • گوشت چرخ‌کرده= ۱۵۰ گرم
  • پیاز سرخ‌کرده= چهار قاشق غذاخوری
  • زرشک= دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن =به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان را به قطر یک سانتی‌متر از طول برش بزنید و در روغن سرخ کنید. گوشت و پیازداغ را تفت داده و زرشک، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی بادمجان پهن شده مخلوط گوشت را بریزید سپس رول کرده و با خلال محکم کنید. برای تزئین از ماست چکیده استفاده کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *