طرز تهیه کامچوری

 

در ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را می پزیم آنها را جداگانه پوست کنده و در ظرفی رنده می کنیم اگر رنده شما ریز باشد بهتر است کره را در دمای محیط نرم می کنیم سپس به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کرد

طرز تهیه کامچوری

 

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 5 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
پودر سیر

1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه

به مقدار لازم

زنجبیل

1 فاشق چایخوری

نعنا خشک

1 قاشق غذا خوری

پودر آویشن

1 قاشق غذاخوری

ماست چکیده و خامه ای

نصف پیمانه

تخم مرغ

3 عدد
کره

30 گرم

سیب زمینی

5عدد
شیر پرجرب

به اندازه لازم

نمک

به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

در ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را می پزیم . آنها را جداگانه پوست کنده و در ظرفی رنده می کنیم . اگر رنده شما ریز باشد بهتر است . کره را در دمای محیط نرم می کنیم سپس به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کرده خوب با هم مخلوط می کنیم .در ظرف مناسبی ماست را ریخته و شیر را به آن اضافه می کنیم این کار را تا زمانی انجام می دهیم فکه ماست و شیر به غلظت خوبی برسند .اگر این مایع شما شل باشد پوره شما را خراب می کند پس در این مرحله خوب دقت می کنیم . ادویه ها به جز فلفل و آویشن و نعنایی را که خوب ساییده ایم را اضافه می کنیم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم . پس از اینمدت و در مرحله سرو فلفل را اضافه می کنیم .

کامچوری

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *