سوپ قارچ و میگو

 

سوپ قارچ و میگو

مواد لازم: سرو ۴ نفر
۱/۲ بسته ورمیشل
۳ پیمانه آب مرغ
۸ عدد قارچ سفید، ورقه ورقه کنید
۱ عدد پیاز متوسط، ریز کنید
۲-۳ حبه سیر، رنده کنید
۱ قاشق سوپخوری زنجبیل تازه و رنده شده
۲ قاشق سوپخوری آب لیمو
۳ قاشق سوپخوری روغن مایع
نمک و فلفل به اندازه کافی

مواد لازم دلخواه

۱۰۰ گرم نخود فرنگی
۱/۲ پیمانه گشنیز ریز شده
۱ قاشق سوپخوری پر تره ریز شده
مقداری برگ ریحان
۲۰۰ گرم جوانه ماش
۱-۲ عدد لیمو ترش
۱ تکه سینه مرغ کباب شده یا پخته و ریز شده
۸ عدد میگو متوسط و نیم پز شده

روش تهیه:

۱- ابتدا قارچ‌ها را تمیز کنید و ورقه ورقه برش دهید.

۲- قارچ‌ها را با کمی نمک و فلفل حدود یک دقیقه داخل مایکروویو بپزید (یا تفت دهید) تا نیم پز شوند و کنار بگذارید.

۳- داخل یک قابلمه بزرگ کمی روغن بریزید و پیاز را کمی تفت دهید سپس سیر و زنجبیل را اصافه کنید و حدود دو دقیقه روی حرارت کمی هم بزنید تا تفت داده شود.

۴- آب مرغ را همراه با ۵ لیوان آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل را طبق ذائقه خود تنظیم کنید و روی قابلمه را پوشانده و اجازه دهید حدود ۳ دقیقه آرام بجوشد. در این مرحله ورمیشل یا (نودل) را اضافه کرده و درب قابلمه را بردارید و گاهی خیلی آرام هم بزنید تا نودل‌ها ریز نشوند. نودل‌ها باید در آب سوپ براحتی شناور باشند، به عبارتی سوپ باید خیلی آبدار باشد، پس در صورت نیاز مقداری آب جوش اضافه کنید و نمک را هم بچشید تا به اصطلاح سوپ شفته نشود.

۵- آب سوپ کم رنگ و رقیق ولی کاملا مزه دار و معطر باشد. وقتی نودل‌ها نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید. اگر مایل به اضافه کردن میگو یا مرغ هستید، آن‌ها را یک دقیقه قبل از برداشتن قابلمه از روی حرارت اضافه کنید.

۶- نخود فرنگی، قارچ، کمی گشنیز و مقداری تره را به سوپ اضافه کنید و حدود دو دقیقه صبر کنید تا سبزیجات با حرارت سوپ نیم پز شوند.

۷- سوپ را داخل ظرف سوپخوری بریزید و با مقداری سبزی تزئین کنید. ریحان، جوانه ماش (خام) و لیموترش را داخل یک ظرف کنار سوپخوری قرار دهید تا هرکس در صورت تمایل با سوپ خود مخلوط کند. این سوپ را داغ سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *