سس اسپاگنول (آب مرغ)

مواد لازم:

آب مرغ یک پیمانه
ژامبون نگینی ریز 120 گرم
سس سویا 1/5 قاشق غذاخوری
فلفل، ادویه مقداری
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
مغز کرفس نگینی 170 گرم
پیاز نگینی ریز یک عدد
آرد 1/5 قاشق غذاخوری
کره 70 گرم

طرز تهیه:

تمام مواد را ریز خرد می کنیم. کره و روغن مایع را داخل قابلمه می ریزیم با حرارت ملایم می گذاریم نرم شود.

سپس هویج، کرفس را می ریزیم کمی بهم می زنیم و پیاز را اضافه می کنیم و آرام تفت می دهیم تا مقداری نرم و پخته شوند ژامبون نگینی را اضافه می کنیم و کمی بهم می زنیم.

سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ آرد مقداری عوض شود.

بعد آب مرغ را اضافه می کنیم و روی حرارت آرام آرام بهم می زنیم تا صاف شود و آردها گلوله نداشته باشند مقداری که سفت شد سس سویا را به مواد اضافه می کنیم و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم همراه باقالی پلو با گوشت استامبولی و زرشک پلو با مرغ و غذاهای گوشتی مصرف کنیم.

نکته: مواد را باید خیلی ریز بکنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *