دستور پخت کیک شکلاتی ویژه سلامت روده

 

کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی:

برای کیک:

  • یک دوم پیمانه روغن نارگیل
  • سه پیمانه آرد بادام
  • یک چهارم پیمانه آرد نارگیل
  • سه چهارم پیمانه پودر کاکائو
  • یک چهارم پیمانه شکر
  • دو قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک پیمانه شیر نارگیل
  • سه عدد تخم مرغ بزرگ
  • دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • دو قاشق غذاخوری عسل

مواد لازم برای روی کیک:

  • دو قوطی شیر نارگیل
  • چهار قاشق غذاخوری شربت افرا یا شکر نارگیل
  • یک چهارم پیمانه پودر کاکائو
  • یک قاشق چایخوری عصاره مایع
  • کمی نمک

برای چاشنی:

  • تکه‌های نارگیل
  • برگ نعناع
  • توت فرنگی

طرز تهیه:

برای تهیه کیک، فر را از قبل با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف سینی را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرک، آرد بادام، آرد نارگیل، پودر کاکائو، شکر، جوش شیرین، و نمک را ترکیب کنید. در یک کاسه دیگر، روغن نارگیل، شیر نارگیل، تخم مرغ، وانیل و عسل را مخلوط کنید. مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید. مواد آماده شده را در ظرف فر بریزید و اجازه دهید ۵۵ الی ۶۰ دقیقه بپزد.

برای تهیه رویه‌ی کیک، شیر نارگیل را با شربت افرا، پودر کاکائو، وانیل و نمک ترکیب کنید. آن را در یخچال بگذارید تا آماده شود. لایه پایینی کیک را در یک بشقاب قرار دهید. لایه ای از رویه آماده شده را روی آن بگذارید. نیمه دیگر کیک را روی آن بگذارید و مواد باقی مانده را روی آن بریزید.

ارزش غذایی:۴۲۱ کالری، ۱۰ گرم پروتئین، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم چربی، ۱۰ گرم قند،۳۵ گرم چربی، ۳۱۳ میلی گرم سدیم

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *