دستورالعمل تهیه‌ی آب سیب و زنجفیل تند

ترکیب ساده از سبزی، سیب، و زنجبیل یک افزایش آنتی اکسیدان خوب به شما می دهد. (Derkien/iStock)

ترکیب ساده از سبزی، سیب، و زنجبیل یک افزایش آنتی اکسیدان خوب به شما می دهد. (Derkien/iStock)

توسط « درک هنری »، مربی سلامت جامع‌گرا برای سلامت بدن

استفاده از آب میوه‌ها و سیزیجات، یک راه ساده برای جذب بهتر آن‌ها در بدن است که نوشیدن یک فنجان از آن در روز توصیه می‌شود. با این فکر که آب میوه‌ و سیزیجاتی که در فروشگاه‌ها هستند خوشمزه‌تر از نوع تهیه شده بوسیله‌ی خودتان در منزل است، فریب نخورید. در واقع، با کمی تمرین کردن، با خوردن آب میوه‌ و سبزیجات تازه، تمیز و خوشمزه‌ی ساخت دست خودتان متعجب می‌‌‌‌‏شوید از این‌که چرا تا کنون خرید این مواد را از فروشگاه متوقف نکرده‌اید. اینجا دستور تهیه‌ی معجون سیب و زنجفیل تند در منزل را برای نمونه به شما آموزش می‌دهیم.

هدف از ارائه این دستور غذایی، میسر کردن تهیه آن توسط خودتان و از طرف دیگر، نوشیدن یک معجون پر از مواد مغذی توسط فرزندانتان است.

ترکیبی ساده از سبزی، سیب و زنجبیل میزان آنتی اکسیدان مملو از کلروفیل را در بدن افزایش می‌دهد. آنتی اکسیدان‌ها به هضم غذا کمک می‌کنند.

همچنین این معجون سرشار از کلسیم، ویتامین K، ویتامین C و مقدار زیادی از آنزیم‌های مفید و پروبیوتیک‌هاست.

مواد لازم :

کلم یا اسفناج     ۲ دسته

سیب سبز         ۲ عدد

زنجبیل               یک تکه‌‌‏ی کوچک

افزودنی های اختیاری : کرفس، خیار و زردچوبه

طرز تهیه :

همه‌ی مواد را به قطعات مناسب خرد کرده و در آب میوه‌گیری می‌ریزیم.

این معجون یک نوشیدنی مناسب برای صبح است. نوشیدن آن ۱۵ دقیقه قبل از غذا به هضم غذا کمک می‌کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *