10 غذای خوشمزه با 10 پنیر متفاوت

پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. پنیر در مناطق و کشورهای مختلف به گونه های متفاوتی تهیه شده و نام های جداگانه ای دارد. رنگ طبیعی پنیر از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنیر هم ادویه اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید انواع پنیر می باشد.

انواع و طعم
های مختلف پنیر به نوع باکتری به کار رفته، میزان چربی شیر، تنوع در مدتزمان، و نحوه ی عمل آوردن پنیر بستگی دارد. از دیگر عوامل مؤثر می توان بهرژیم غذایی حیوانی که شیر آن مورد استفاده قرار گرفته و همچنین نوع ادویهجات اضافه شده به پنیر، اشاره نمود. در این مطلب شما را با معروف ترین مدلهای پنیر در سرتاسر دنیا و غذاهای متنوعی که میتوان با این پنیر ها طبخکرد، آشنا خواهیم کرد.

اصل و نصب ریو به برزیل می رسد و از انواع پنیرهای تازهاست و بلافاصله بعد از تولید آماده خوردن است. اگر دستور درست کردن پنیردر خانه را درست انجام دهید، دست تان می آید که طعم و بافت پنیر ریو شبیههمان پنیری است که در خانه درست می کنید.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده: پنیر صبحانه و عصرانه

نکته کلیدی:
ریو نام یک پنیر است نه ماشین! پس اگر خواهرشوهرتان با آب و تاب تعریف کردکه برای صبحانه یک قالب ریو درسته را خورده، پشت چشم برایش نازک نکنید کهفلان شده نمی فهمد چی دارد می گوید. ریو جزو پنیرهای نرم و کم نمک است وخوراک آنهایی است که به سلامتی شان زیادی اهمیت می دهند. ریو را فقط 10 تا15 روز می شود در یخچال نگه داشت و باید هر چه سریع تر کلک آن را کند.

یک مدل غذای پنیری: نان و خیار و گوجه و ریو یک صبحانه یا عصرانه کامل است که می توانید نوش جان کنید و دعاگوی برزیلی ها باشید.


اسرم

یکی از مشهورترین پنیرهای دانمارکی است. طعم کره ای دارد و هر چه از زمان تولیدش بگذرد، طعمش بهتر می شود.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده: ساندویچ، همراه با سبزیجات و انواع نان.

نکته کلیدی: می توانید تا سه ماه در یخچال نگه دارید.

یک مدل غذای پنیری:
برای عشق پنیرهایی که هر جا می روند ساندویچ پنیر سفارش می دهند، تست اسرمحسابی می چسبد. اسرم به خاطر کره ای بودنش چنان لطیف است که لای نان تستبه خوبی آب می شود. تست پنیر اسرم را می توانید با خیار شور یا گوجه و سسسفید بخورید.

کمبر

سالوادور دالی همینطور به بشقاب پنیرش خیره شده بود.بعد از مدتی قلم مویش را دست گرفت و ساعتی نقاشی کرد که در حال ذوب شدنبود. فکر می کنید داخل بشقاب جناب استاد چه پنیری بود؟ دالی ایده تابلوی«تداوم حافظه» یکی از آثار مشهورش را با دیدن پنیر کممبر (یا کامامبری) کهبر اثر گرمای هوا ذوب شده بود، کشید. حالا فرانسوی ها به تابلوی افسردهکننده نقاش اسپانیایی کاری ندارند و کممبربین خودشان به پنیر عشق معروفاست.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده: صبحانه، عصرانه، ساندویچ، همره مربا به عنوان دسر

نکته کلیدی:
همانطور که استاد دالی کشف کرد، این پنیر به سرعت (حتی در گرمای هوایمعمولی) آب می شود. پس اگر می خواهید پنیرتان جان سالم به در ببرد، آن رادر یخچال بگذارید. کممبر جزو آن دسته از پنیرهای با نگهداری بالا است و هرچه بیشتر از عمرش بگذرد، مزه اش تیزتر می شود.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

یک مدل غذای پنیری:

طعم کوکویسیب زمینی با کممبر به شدت هیجان انگیز می شود. فقط کافی است بعد از رندهکردن سیب زمینی ها (البته سیب زمینی با کممبر به شدت هیجان انگیز می شود.فقط کافی است بعد از رنده کردن سیب زمینی ها (البته سیب زمینی پخته شده)کمبر به آن اضافه کنید و بعد سرخ کنید.

کبابی

از قبرس پنیر هم وارد می شود. پنیر کبابی یکی ازمشهورترین پنیرهای قبرس است که در انواع غذاها استفاده می شود. پنیر کبابیتنها پنیری است که می شود آن را سیخ زد و کبابش کرد. از معجزات این پنیرهمین بس که موقع کباب کردنش بوی ماهی کبابی بلند می شود.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده: به صورت سوخاری و کبابی قابل استفاده است.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

نکته کلیدی:
اگر کسی خواست پنیر کبابی را به اسم هالومی بهتان غالب کند، فکر نکنیداژدهای دو سر است. بیچاره راست می گوید و دارد کبابی را به اسم قبرسی اش بهشما می فروشد.

 آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

یک مدل غذای پنیری:
می توانید همراه کباب یا ماهی که به سیخ می کشید، پنیر کبابی را هم به سیخبزنید و نوش جان کنید. اگر خیلی طرفدار قارچ هستید، می توانید یکی در میاندر سیخ تان قارچ و تکه های پنیر بگذارید.

بلوچیز

بلوچیز جزو اولین پنیرهای فرنگی بود که راهش به سفرههای ما باز شد. حالا چی شد که ما ایرانی ها با این ذائقه سختمان اولین پنیرفرنگی که گیرمان آمد، یک پنیر کپک زده بد بو بود، خدا می داند. بلوچیز یکپنیر فرانسوی اصیل است که به خاطر دانه های آبی داخل پنیر به آن پنیر رگهآبی هم می گویند.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده:
تهیه انواع سس، ساندویچ و غذاهایی که با تخم مرغ و گوشت پخته می شوند، بهعنوان چاشنی با سبزی ها و سالاد، با نان جو و نان محلی و با انواع مختلفمربا به عنوان دسر.

نکته کلیدی: کپک
هایی که داخل پنیر می بینید، اصل جنس است. پس وسواستان گل نکند و فکرنکنید چه جنس آشغالی دست تان داده اند که تا به خانه نرسیده اید کپک زدهاست.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

یک مدل غذای پنیری:
داخل ماهی تابه کمی روغن و کره بریزید. پیاز را حلقه حلقه کنید و بگذاریدخوب تفت بخورد، بعد ورقه های ژامبون گوشت را به آن اضافه کنید. بعد از کمیتفت خوردن، ترکیب مورد نظر را داخل نان ساندویچ بگذارید و رویش بلوچیزبریزید. برای خوشمزه شدن، می توانید داخل فر یا ماکروفر بگذارید تا پنیر آبشود و به خورد ساندویچ تان برود

چدار

حالا می شود فهمید که چرا بین پادشاهان انگلستان هنریدوم از همه بیشتر مخ تعطیل بود. آمار و ارقام خود انگلیسی ها اینطورمی گویدکه در زمان پادشاهی هنری دوم فقط 4640 کیلوگرم پنیر چدار وارد دربار شده ودر غذای شاهانه مصرف شده است. هر چند چدار را برای اولین بار انگلیسی هادر روستای چدار عمل آوردند اما بعدها بین اروپایی ها حسابی خواهان پیدا کردو حالا یکی از پرطرفدارترین پنیرهای در اروپا و آمریکاست.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده: برای ما ایرانی ها در ساندویچ های گرم و به عنوان پنیر صبحانه.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

نکته کلیدی:
چدار رنگ زرد یا نارنجی پرتقالی دارد اما چدارهایی به رنگ سفید هم هست کهآن را چدار سفید یا پنیر ورمونت می گویند. پنیر چدار از آن پنیرهایی است کههر چه بیشتر بماند طعم خوشمزه تری می گیرد و قیمتش هم بیشتر می شود.

 آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

یک مدل غذای پنیری:
چند عدد تخم مرغ را داخل ماهیتابه بیندازید. بهتر است تخم مرغ ها را همنزنید و بگذارید تا خودشان را بگیرند و خوب سفت شوند. بعد چند ورق پنیرچدار را روی آنها بگذارید. شعله را خاموش کنید و بگذارید تا با حرارتماهیتابه پنیرها آب شود. نیمروی پنیرتان را با نان تازه نوش جان کنید.


پارمسان

پارمسان یا پارمزان، هر دو نام را بهش می گویند. جزوپنیرهای سخت طبقه بندی اش کرده اند. از آن پنیرهایی است که پخته می شود وزمان آماده شدنش هم دو ماهی طول می کشد. ایتالیایی ها پخت و پز این پنیر رادست هر کسی نمی دهند و طبق یک قانون نانوشته فقط اوستاکارها حق پخت و پزپارمسان را دارند.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده: در انواع غذاهای ایرانی و فرنگی مثل برنج، پاستا، سوپ و پیتزا.

نکته کلیدی:
پارمسان را به دو روش ورقه ای و پودر می شود مصرف کرد. هر دو مدل این پنیرماندگاری بالایی دارد و پودرش را تا شش ماه هم می شود در فریزر نگه داشت.پودر پنیر پارمسان طعم دهنده است و به عنوان چاشنی در انواع سالادها، پاستاو ماکارونی هم استفاده می شود.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

یک مدل غذای پنیری:

یکی دوتاسیب زمینی متوسط بردارید. پوست بگیرید و به شکل خلال های درشت دربیاورید.بعد آن ها را در ظرفی بریزید و مثل اینکه بخواهید سرخ کنید خوب با روغنمخلوط کنید. به همین مخلوط پودر پنیر پارمسان، نمک، فلفل، پودر کاری جعفری وریحان خرد شده و اگر دوست دارید پودر سیر و پیاز اضافه کنید. دست آخر،این ها را روی یک فویل بریزید و داخل فر بگذارید. بعد از ده پانزده دقیقه یکسیب زمینی تنوری با پارمسان خواهید داشت.

فتا

سال هاست که پنیر فتا در ایران تولید می شود و ما آن راجزو پنیرهای محلی خودمان می دانیم اما این فتای خوشمزه در اصل یک پنیریونانی بوده. البته حالا بین یونان و بلغارستان سر اصالت این پنیر دعواستاما آن چیزی که واضح است، این است که پنیری فرنگی است که آن را با اشتهایتمام میل می کنیم.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده: صبحانه و عصرانه، در انواع پاستا و سالاد.

نکته کلیدی:
فتا را تا سه ماه می شود در یخچال نگه داشت. فتا جزو پنیرهای شور به حسابمی آید. می توانید آن را در آب جوش بگذارید تا کمی از نمک آن به خورد آببرود و از شوری اش کم شود.

یک مدل غذای پنیری:
حالا سالاد یونانی جزو سالادهای معمول کافه یا رستوران هاست. البته دررستوران ها به جای فتا پنیر لیقوان خودمان را هم می ریزند. سالاد یونانیهمان سالاد خیار و گوج و پیاز خودمان است که به آن تکه های نان و زیتون وپنیر فتا هم اضافه شده.

گودا

وطن اصلی پنیر گودا دهکده ای کوچک به همین اسم در جنوبهلند است. این پنیر را جزو پنیرهای نیمه سخت طبقه بندی کرده اند و از آندسته پنیرهاست که برای به عمل آمدنش احتیاج به پختن دارد. گودا پرفروش ترینپنیر هلند است و هلندی ها بدون خوردن یک ورق گودا روزشان شب نمی شود.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده:

چاشنیسوپ، در انواع سالادها، به عنوان پنیر صبحانه و به دلیل زود آب شدنش، درتمام غذاهایی که در فر گذاشته می شود مثل لازانیا و پیتزا.

نکته کلیدی:

پنیرگودا به دلیل چربی زیادی که دارد، حتی ممکن است در یخچال هم کپک بزند.برای همین مدت نگهداری گودا خیلی محدود است. در فریزر نگهداری اش کنید.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

یک مدل غذای پنیری:

راحتترین غذایی که می شود با گودا درست کرد همان تُست ژامبون است. یک یا دوورق ژامبون را با یک ورق پنیر گودا لای دو تکه نان تست بگذارید. اگرساندویچ ساز دم دستتان پیدا نمی شود، داخل ماکروفر بگذاریدش. اگر هیچ کداماز اینها هم نبود، ته ماهی تابه را یک کم کره بمالید (در حدی که فقط چربشود تا نان به آن نچسبد) بعد ساندویچ تان را روی حرارت بگذارید. گودا خیلیسریع آب و ساندویچ تان هم آماده می شود.

فیلافیلا

فیلافیلا یک نوع پنیر پیتزایی است که حسابی کش می آید ویک نوع پنیر پیتزای انگلیسی است که هر چه در کشورهای دیگر ارج و قرب دارددر ایتالیا نادیده گرفته می شود.

آشنایی با انواع پنیر و 10 غذای خوشمزه

موارد استفاده: در انواع پیتزا و لازانیا

نکته کلیدی:
پنیر فیلافیلا قدرت ذوب شدگی بالایی دارد و برای پیتزا و لازانیا حسابی بهدرد می خورد. فیلافیلا برخلاف تصور آب نمی شود، بلکه روی پیتزا پخش می شود واین در خوشمزه شدن پیتزا حسابی کارآمد است.

یک مدل غذای پنیری:
اگر علاوه بر عشق پنیر عشق بادمجان هم هستید، این غذا را از دست ندهید.بادمجان سرخ کرده را با پیازهای خرد شده داخل ماهی تابه بیندازید و خوب تفتدهید. حالا فلفل دلمه ای و کلی کره به آن اضافه کنید.

اگر خواستید می توانید به این مخلوط کمی سوسیس هم اضافهکنید. بعد نمک، فلفل، رب و فیلافیلا را هم به آن اضافه کنید. حالا نوبتنان های تست است. مخلوط را لای نان تست بگذارید. می توانید کمی پنیرفیلافیلا را هم لای نان بگذارید و آن را نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *