گام ۱

مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر گودا یا لازانیا، ورق بیکن یا کالباس، تخم مرغ، آرد سوخاری

گام ۲

فر را روی درجه ی ۱۸۰ گرم کنید و سینی فر را با روغن کمی چرب کنید.

گام ۳

سینه ی مرغ را به ضخامت کم برش بزنید یا با گوشت کوب آن را کمی بکوبید تا پهن تر و نازک تر شود. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و یک ربع کنار بگذارید.

گام ۴

روی هر لایه سینه ی مرغ یک ورق کالباس و یک ورق پنیر قرار دهید. سپس سینه ی مرغ را رول کنید و با خلال دندان آن را محکم کنید.

چگونه کوردن بلو درست کنیمگام ۵

رول ها را اول در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید و در سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا رول ها سرخ شوند. سپس سینی را خارج کنید و روی کوردن بلوها یک لایه پنیر بریزید . مجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

چگونه کوردن بلو درست کنیم

گام ۶

پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و با جعفری و سیب سرخ شده سرو کنید.

نکات و هشدارها

از فویل آلمینیوم در کف سینی فر می توانید برای حفظ رطوبت غذا، توزیع مساوی تر گرما و تمیز کردن سریع تر فر استفاده کنید.