۱

مواد لازم برای ژله ی نان بربری: یک بسته ژله آلوئه ورا، خامه ی صبحانه، زعفران دم کرده، کاکائو

۲

ژله ی آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید. اجازه دهید ژله به دمای محیط برسد سپس یک بسته خامه ی صبحانه را به آن اضافه کنید. توجه کنید که اگر ژله به دمای محیط نرسد خامه می برد و ژله دولایه می شود که مد نظر نیست. مقداری زعفران دم کرده به مایع اضافه کنید تا رنگی شبیه نان بربری پیدا کند. مایع را در قالبی بیضی شکل بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. پس از اینکه ژله کاملا بست، آن را به آرامی از قالب جدا کنید و در ظرف ژله ی اصلی قرار دهید.

۳

یک چاقو را روی شعله گرم کنید و همانند نان بربری به صورت مورب روی ژله فشار بیاورید تا شیارهایی در آن ایجاد شود.

۴

یک قاشق کاکائو را در آب جوش حل کنید. با استفاده از برس روی ژله سایه روشن ایجاد کنید تا نان حالت طبیعی تری به خود بگیرد. در صورت تمایل می توانید برای طبیعی تر شدن، روی ژله ی نان بربری کمی کنجد بپاشید.

۵

مواد لازم برای ژله نیمرو: ژله آلوئه ورا، ژله پرتقال، بستنی، شیر

۶

ژله ی پرتقال را در یک لیوان آب جوش حل کنید. بعد از هم دما شدن با محیط بستنی وانیلی را به قدری در ژله بریزید که هم رنگ زرده تخم مرغ شود. یک لیوان یک بار مصرف را از نصف ببرید تا کوتاه تر شود. کف آن کمی ژله پرتقال بریزید تا مانند زرده تخم مرغ ببندد.

۷

ژله ی آلوئه ورا را اول با یک لیوان شیر داغ مخلوط کنید، سپس مقداری بستنی به آن اضافه کنید. ژله را در یک سینی بریزید تا ببندد. سپس به صورت نامساوی با چاقو برش دهید تا مانند سفید تخم مرغ شود. سفیده ها را کنار نان بربری قرار دهید. زرده تخم مرغ را به آرامی از داخل لیوان روی سفیده بیاندازید.

۸

سینی صبحانه را با چاقو و قاشق صبحانه خوری تزئین کنید.