ماهی سفید سرخ شده

مواد لازم:

هشت تکه / ماهی سفید
یک قاشق / مرباخوری زعفران سائیده شده
یک قاشق / نمک
نیم قاشق / فلفل سیاه
یک قاشق / مرباخوری زردچوبه
ثلث لیوان / روغن
نیم لیوان / آبلیموی ترش

طرز تهیه:

قطعه های ماهی را می شوئیم، خشک می کنیم، سپس آبلیمو به روی تکه های ماهی می ریزیم.

در بشقابی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را مخلوط می کنیم، و به روی تکه های ماهی از طرفی که پوست ندارد، می مالیم و مدت نیم ساعت در یخچال نگاه می داریم.

در تابه تفلون با روغن داغ سرخ می کنیم (از طرفی که پوست ماهی است ماهی را در تابه می گذاریم) بعد از سرخ شدن در بشقاب می گذاریم و اطراف ماهی را با حلقه های چیپس زینت می دهیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *