طرز تهیه مافین قارچ

 

آرد و بکینگ پودر رو در یک کاسه ۲ تا ۳ بار الک کنید قارچ, پنیر, جعفری رو با آرد و بکینگ پودرمخلوط کنید وسط مواد رو گود کنید و باقی مواد رو اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید قالب ماف

طرز تهیه مافین قارچ

 

مواد اولیه :

قارچ ریز شده

۶۰ گرم

برنج پخته شده

۷۵ گرم

آرد سفید

۲ پیمانه

شیر

۱ پیمانه
پنیر چدار

۶۰ گرم

مارگارین

۱۲۰ گرم آب کرده

تخم مرغ زده شده

۱ عدد

جعفری

۲ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر

1 قاشق غذاخوری

 

مافین قارچ

طرز تهیه

آرد و بکینگ پودر رو در یک کاسه ۲ تا ۳ بار الک کنید. قارچ, پنیر, جعفری رو با آرد و بکینگ پودرمخلوط کنید. وسط مواد رو گود کنید و باقی مواد رو اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
قالب مافین رو چرب کرده و دو سوم قالب رو با مواد پر کنید و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بذارید تا بپزه و وقتی کمی سرد شد, از قالب بیرون بیارید و سرو کنید.
نکته:
اگر پنیر چدار در دسترس نبود, میتونید از پنیر موزارلای رنده شده یا پنیر تست خلالی هم استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *