3 نوع گلاسه

 

گلاسه موز و توت فرنگی

مواد لازم:
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
خامه یا شیر نارگیل ۵۰ میلی لیتر
موز درشت ۲ عدد
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
گیلاس بدون هسته و خرد شده ۱۰۰ گرم
بستنی وانیلی ۴ اسکوب
توت فرنگی ۴ عدد

 

3 نوع گلاسه

طرز تهیه:

شیرو خامه را در مخلوط کن می ریزیم و هم می زنیم. سپس موز ، گیلاس و دو تکه یخ را به شیر اضافه کرده ، خوب مخلوط می کنیم. در حدی که مایه ، حجیم و به طور یکدست مخلوط شود . داخل هر لیوان ، دو عدد اسکوب بستنی می زنیم و بقیه حجم لیوان را با مایه فوق بر می کنیم. در انتها روی لبه هر لیوان ، دو برش توت فرنگی می زنیم.


طرز تهیه ی شکلات گلاسه

مواد لازم:

بستنی شکلاتی سه چهارم لیوان
شیر کاکائو یک فنجان
شکلات تخته ای رنده شده یک قاشق غذا خوری
پودر کاکائو یا سس شکلات یک قاشق غذا خوری

 

3 نوع گلاسه

طرز تهیه :

ابتدا پودر کاکائو یا سس شکلات رو داخل لیوان میریزیم و لیوان رو تکون میدیم تا کاکائو به سطح دیواره لیوان بچسبه بعد با اسکوپ بستنی رو به شکل توپی داخل لیوان میریزیم تا سه چهارم لیوان رو پر کنه لابلای هر توپ یک مقدار از شکلات رنده شده رو هم میریزیم بعد روی بستنی ها شیر کاکائو رو اضافه میکنم وقتی آروم آروم این کار رو بکنیم بستنی میاد بالا و شکل خوبی رو به شکلات گلاسه ما میده


آلبالو گلاسه ترش و خوش طعم

مواد لازم
آلبالوی تازه 250گرم
آب سرد 1پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
بستنی وانیلی 4 اسکوپ
خامه به میزان لازم برای تزیین

 

3 نوع گلاسه

طرز تهیه:

برای تهیه این نوع گلاسه باید آب میوه طبیعی داشت و سپس بستنی را به آن افزود .البته از شهد آلبالو هم می توان استفاده کرد.برای تهیه آب میوه ابتدا آلبالوی تازه را ازدرون مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید بهتراست . برای خنک ترشدن گلاسه قبل ازاستفاده از آلبالو آن را 2تا3ساعت درون فریزربگذارید تا به صورت یخ زده در آید.
آب سرد را به پوره آلبالو اضافه کنید و کاملاً با هم مخلوط کنید.نمک را به مخلوط بیفزایید و دوباره مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
بعد ازاینکه آب میوه کاملاً آماده شد ،لیوان یا جام مورد نظر برای سرو گلاسه را با چهاراسکوپ بستنی وانیلی پر کنید و با مخلوط آب آلبالو به آرامی لیوان یا جام را پرکنید تا رنگ بندی گلاسه کاملاً حفظ شود درآخرمی توانید برای تزیین از خامه و دانه های آلبالو استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *