۱۰ خاصیت اعجاب انگیز خیار!

۳۰۰۰۰۴

اگر دوست دارید رژیم غذایی‌تان سالم‌تر باشد، افزودن خیار به خوراکی‌هایتان گزینه خوبی است.

از مزایای خیار می‌توان این ها را نام برد:

۱- بیش از ۹۵ درصد حجم خیار را آب تشکیل می‌دهد، بنابراین کمک می‌کند بدن دچار کم آبی نشود.

۲- پتاسیم دارد که به کاهش فشار خون کمک می‌کند. پتاسیم خطر سکته و بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

۳- ماده ضد التهابی به نام فیه‌ستین در خیار، توت فرنگی و گریپ فروت پیدا می‌شود. این ماده در سلامت مغز مؤثر است و در مبارزه با بیماری‌هایی مثل آلزایمر فایده دارد.

۴- از پوست در مقابل آثار بالا رفتن سن محافظت می‌کند.

۵- مواد ضد التهاب موجود در آن با سرطان مبارزه می‌کند.

۶- به کاهش درد کمک می‌کند.

۷- گیاهانی که فیبر و آب زیاد دارند، از جمله خیار، باکتری‌هایی که در دهان بوی بد تولید می‌کنند را می‌شویند و از بین می‌برند.

۸- ویتامین کا دارد و برای استخوان‌ها مفید است.

۹- مانع از یبوست می‌شود.

۱۰- کم کالری است و به تعادل وزن کمک می‌کند.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *