کیک برنج

کیک برنج

مواد لازم:

دو لیوان / برنج شسته
یک و نیم لیوان / شکر
چهار لیوان / آب
یک لیوان / شیر
پنجاه گرم / کره
سه قاشق / گلاب
نیم قاشق / زعفران ساِئیده شده
سه عدد / پرتقال نیمه حلقه بریده با پوست
دو عدد / سیب قرمز نیمه حلقه بریده با پوست
بیست عدد / توت فرنگی نصف شده

طرز تهیه:

برنج را با آب خوب می جوشانیم، نیمه پخته که شد، شکر و کره را به آن اضافه می کنیم به پختن ادامه می دهیم و بهم می زنیم تا آب آن کم شود، سپس شیر را به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم، تا آب آن تمام شود.
از روی آتش بر میداریم. آنگاه زعفران و گلاب را به آن اضافه می کنیم، و مرتب بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شود. در ظرف گردی به شکل کیک می ریزیم، و روی آن را با میوه های بریده شده زینت می دهیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *