۱
مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، جعفری یا سایر سبزیجات معطر، نمک و فلفل به میزان لازم زعفران دم کرده، آرد سوخاری
۲
سینه ی مرغ را با پیاز چرخ کنید یا در غذاساز خوب له کنید. در پخت این کتلت نیازی به پخت مرغ از قبل نیست.
۳
نمک، فلفل، و سایر ادویه های مورد نظر خود را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۴
خامه و شیر خشک را به مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید. در این دستور به تخم مرغ نیازی نیست، خامه باعث چسبیدن مواد و از هم نپاشیدن کتلت در عین لطافت می شود.
۵
جعفری یا هر نوع سبزیجات معطر را به مواد بیافزایید. برای خوش عطر تر کردن کتلت و از بین بردن احتمالا باقی مانده ی بوی گوشت می توانید چند قاشق زعفران هم در مواد بریزید.
۶
روغن را در ماهیتابه گرم کنید. یک قاشق از مواد را بردارید و کف دست پهن کنید. سپس مواد کتلت را در آرد سوخاری بزنید تا کاملا با آن پوشیده شود. کتلت را در روغن بیاندازید تا کاملا طلایی شود.
۷
این کتلت بسیار سریع است و مواد آن در کمتر از ده دقیقه آماده می شود. در عین حال بافت لطیف و عطر آن بسیار مورد توجه قرار می گیرد.
نکات و هشدارها
اگر در خانه به شیر خشک دسترسی ندارید، می توانید چند قاشق شیر معمولی به آن بیافزایید. البته می توانید با خیال راحت آن را هم حذف کنید و به مقدار خامه بیافزایید.
کارشناس مترجمی انگلیسی از دانشگاه اصفهان و کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه کاشان