چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

کباب ترکی

کباب ترکی

۱

مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل دلمه ای یک عدد، سیر چند حبه، پیاز بزرگ، سیب زمینی ۲ عدد، ادویه به مقدار لازم

۲

پیاز را خلال کنید و در یک تابه سرخ کنید. سپس چند حبه سیر را هم خرد کرده و به همراه پیاز سرخ کنید.

۳

گوشت گوساله را به ورقه های باریک خرد کنید. سعی کنید ضخامت ورق ها زیاد نباشد تا گوشت راحت تر طبخ شود. سپس در پیاز سرخ کنید. پس از سرخ شدن گوشت فیله ی مرغ را هم به برش های نازک ببرید و در بقیه ی مواد سرخ کنید.

۴

پس از اطمینان از پخت کامل گوشت و مرغ، قارچ و فلفل دلمه ای را ریز کنید و به مواد تابه بیافزایید.

۵

در این مرحله به مواد نمک و فلفل و سایر ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید و چند دقیقه ای در تابه را بگذارید تا آب غذا کشیده شود. کباب ترکی را در دیس کشیده و با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *