طرز تهیه کیک تند هیمالیایی

Himalayan Spice Cakes

امروز در مجله آشپزی یک دستور پخت برای کسانی که عاشق غذاهای تند هستند داریم، با ما همراه باشید.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این کیک های خوشمزه هیمالیایی را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد. پیشنهاد می کنم حتما آن را امتحان کنید چون خیلی درست می شود. هر چقدر هم اضافه آمد می توانید در فریزر نگهداشته و دوباره مصرف کنید. یک غذای خیلی راحت برای مبتدی ها.

مواد لازم:

  • خمیر ترش
  • ۵۰ گرم کره آب شده
  • ۹۵ گرم اسفناج یخ زده
  • ۶۰ گرم هویج رنده شده
  • ۶۰ گرم پیاز خرد شده
  • ۱ عدد فلفل تند
  • ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲ قاشق چای خوری سرکه سیب
  • ½ قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • ½ قاشق چای خوری گشنیز
  • ¼ قاشق چای خوری پودر فلفل
  • ½ قاشق چای خوری زردچوبه
  • ¼ قاشق چای خوری نمک

اگر از اسفناج یخ زده استفاده می کنید باید آن را بپزید. اسفناج ها را در تاوه ریخته داخل آن آب بریزید و بگذارید بپزد.

خمیر را داخل یک ظرف تمیز بریزید و بکینگ پودر، ادویه، نمک را اضافه کرده هم بزنید.

در این مرحله هویج، پیاز، اسفناج و فلفل تند را به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.

Himalayan Spice Cakes

وقتی خمیر را حسابی هم زدید کره آب شده را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شود.

سپس سرکه را اضافه کنید.

قالب کیک مافین را چرب کرده و با مواد پر کنید. اگر مواد اضافی آمد در ظرف دیگری بپزید. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۳۹۲ درجه فارنهایت) قرار دهید.

پس از آماده شدن کیک ها بگذارید سرد شود. البته هم می توانید سرد میل کنید و هم گرم. در هر صورت خوشمزه هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *