طرز تهیه چیپس هویج

kr1slsuh

شاید هر کجا که چشمتان به اسم و یا کلمه فست فود می خورد نگران سلامت آن باشید. اما چیپس هویج یکی از خوشمزه ترین فست فودهای سالم و مقوی است که در ادامه با طرز تهیه این میان وعده آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای چیپس هویج :
هویج بزرگ ۳ عدد (۴۵۰ گرم)
هویج وحشی بزرگ ۲ عدد (۴۵۰ گرم)
روغن برای سرخ کردن
نمک ۱ قاشق چایخوری
آویشن تازه خرد شده نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه چیپس هویج :
بعد از پوست کندن هویج ها، با استفاده از یک پوست کن مخصوص سبزیجات کل هویج را به صورت نوارهای باریک خرد کنید، اجازه بدهید این باریکه های هویج داخل یک ظرف بریزید.

هویج را بعد از ۴ تا ۵ بار بریدن به مقدار یک چهارم بچرخانید تا اندازه شان برابر شود هویج فرنگی و هویج وحشی هردوشان هسته سفتی دارند که وقتی به آن رسیدید باید آن را دور بندازید (معمولا رنگ هسته خیلی کمرنگ تر از خود هویج است)

روغن را در یک ظرف بزرگ بریزید (روغن باید به اندازه ای باشد که حدود یک اینچ ظرف را بگیرد). حالا آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا به ۳۷۵ درجه برسد.

در حالی که روغن دارد گرم می شود، نمک و آویشن را با هم بین انگشتانتان فشار بدهید و داخل یک ظرف کوچک بریزید تا عطر آویشن آزاد شود.

به دقت مقداری از هویج های خرد شده را به روغن اضافه کرده و تا زمانی که ترد و قهوه ای رنگ شوند ادامه بدهید (۱ تا ۲ دقیقه). با استفاده از یک قاشق سوراخ دار باریکه های هویج را داخل روغن فشار داده و آن ها را پخش کنید تا خوب بپزند.

وقتی باریکه ها ترد شدن، آن ها را بیرون آورده و روی یک دستمال کاغذی پخش کنید تا خشک شوند. همین روند را برای بقیه هویج ها هم ادامه بدهید، اگر روغن گرماش را از دست داد، اجازه بدهید دوباره گرم شود.

چیپس ها را به کاسه مخصوص سرو منتقل کرده و مخلوط نمک و آویشن را روی آن بپاشید و سرو کنید. بهتر است بعد از سرخ شدن چیپس ها را سرو کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *