طرز تهیه پیتزا نیمرو(مخصوص صبحانه)

 

طرز تهیه ابتدا مایه خمیر را با چهارم پیمانه آب ولرم(مهم است آب ولرم باشد) مخلوط کرده و تادقیقه خوب مخلوط کنید تا حالت کِرِم مانند پیدا کند 

طرز تهیه پیتزا نیمرو(مخصوص صبحانه)

آماده سازی: ۱۲ ساعت
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
مایه خمیر (پودر)

نصف قاشق غذاخوری

آرد

۲پیمانه

نمک

۱قاشق غذاخوری

ژامبون (ضخیم)

۴ورق

پنیر پارمزان

نصف پیمانه

پنیر موزارلا (میتوان پنیر پیتزا هم استفاده کرد)

نصف پیمانه

پیازچه (ساطوری شده)

۲قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی

۳عدد
تخم مرغ

۶عدد
نمک

به میزان لازم

فلفل دلمه ای

۲عدد

فلفل

به میزان لازم

سس قرمز

به میزان لازم

 

پیتزا نیمرو(مخصوص صبحانه)

طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر را با ۳چهارم پیمانه آب ولرم(مهم است آب ولرم باشد) مخلوط کرده و ۵تا۷دقیقه خوب مخلوط کنید تا حالت کِرِم مانند پیدا کند و بعد آن را ۱۵دقیقه با درپوش در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید.
آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و ۳بار الک کنید و بعد مایه خمیر را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید و بعد از مخلوط شدن با دست کاملا ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
۲ ظرف دردار را چرب کنید و خمیر را دو قسمت کرده و در آن قرار دهید و ۱ساعت در جای گرم بگذارید و بعد هر یک از خمیر ها را که حالا کمی حجیم تر شده اند داخل یک نایلون قرار داده و ۱۰تا۱۴ساعت داخل یخچال قرار دهید.بعد از گذشت زمان خمیر را خارج کنید و بعد از آنکه به دمای محیط رسید به خوبی ورز دهید.
فر را روشن کنید تا حدود نیم ساعت گرم شود.خمیر را داخل ظرف مورد نظر که کمی چرب شده قرار دهید و رویش را با پارچه نمناک بپوشانید.
فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شود.ژامبون را نیز ریز خرد کنید.گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد کنید.روی خمیر ابتدا کمی سس قرمز بریزید و بعد مقداری پنیر موزارلا رنده شده ریخته و ژامبون،فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را روی خمیر ریخته و رویش بقیه پنیر موزارلاو پنیر پارمزان بریزید.در انتها روی آن تخم مرغ ها را بشکنید و سریع داخل فر قرار دهید و ۱۰دقیقه بعد ار فر خارج کرده و رویش پیازچه خرد شده بریزید و برای سرو آماده کنید.

پیتزا نیمرو(مخصوص صبحانه)

 

نکات:

۱)این غذا مخصوص صبحانه است و بهتر است خمیر را از شب قبل تهیه کنید تا به سرعت بتوانید آن را برای صبحانه تهیه کنید.
۲)در صورت تمایل از سایر مواد دلخواه هم در این پیتزا استفاده کنید.
۳)بهترین دمای فر برای پخت این پیتزا ۵۰۰ فارنهایت(۲۶۰درجه سانتی گراد) است.
۴)میتوانید از پنیر پیتزا به جای هردو پنیر استفاده کنید.
نوش جان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *