طرز تهیه پلوی نخود فرنگی

 

طرز تهیه ابتدا نخود فرنگی را با مقداری نمك آبپز كنیددر ظرف مناسب مقداری روغن داغ كنید و پیاز های نگینی شده را در آن خوب سرخ كنیدو گوشت چرخكرده را در آن تفت بدهید و سپس ادویه و زعفر

طرز تهیه پلوی نخود فرنگی

 

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
فلفل دلمه ای

1عدد

زعفران (ساییده)

1قاشق چایخوری

پیاز

1عدد
گوشت (چرخكرده)

400گرم

برنج

4پیمانه

هویج

1عدد

نخود فرنگی

2تا3پیمانه

 

پلوی نخود فرنگی

 

طرز تهیه :

ابتدا نخود فرنگی را با مقداری نمك آبپز كنید.در ظرف مناسب مقداری روغن داغ كنید و پیاز های نگینی شده را در آن خوب سرخ كنیدو گوشت چرخكرده را در آن تفت بدهید و سپس ادویه و زعفران و رب را اضافه كرده و سرخ كنید.و درب آن را ببندید و با حرارت ملایم اجازه دهید بپزد.
برنج را در ظرف جدا به مرحله آبكشی برسانید و آن را دم كنید .پس از آماده شدن برنج فلفل دلمه ای و هویج را خرد كرده و در روغن تفت دهید و به همراه نخود فرنگی پخته شده روی برنج بریزید و از مواد درست شده روی برنج یا به صورت مخلوط یا لا به لا استفاده كنید.

نكات:

1)میتوانید از گوشت تكه ای به جای چرخكرده استفاده كنید یا گوشت را به صورت قلقلی در آورید.
2)استفاده از ته دیگ سیب زمینی این غذا را خوشمزه تر میكند.
3)بهتر است این غذا را با ماست موسیر سرو كنید.
4)میتوانید این غذا را بدون گوشت هم طبخ كنید.
نوش جان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *