طرز تهیه نان فرفره ای پنیری فلفلی

 

نان فرفره ای پنیری فلفلی

ما به جای اینکه خودمان در خانه خمیر درست کنیم از خمیر آماده استفاده کردیم.آزاد هستید تا از هر نوع پنیر و مواد دلخواه خود به جای فلفل استفاده کنید. مرغ پخته و خرد شده، گوشت ران نمک زده، بوقلمون، سوسیس یا سبزیجات دیگر هم جواب می دهند.
با مواد این دستور آشپزی ۲۰ نان فرفره ای درست می شود.

۱٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک با چنگال یا همزن بزنید.

 

نان فرفره ای پنیری فلفلی

۲٫ سطح کار خودتان را کمی آرد پاشی کنید. خمیر رابه شکل مستطیل باز کنید سپس کمی روی آن آرد بپاشید. با یک وردنه کمی پهن کنید تا چین های خمیر باز شوند. لازم نیست ورقه ی خمیر را بزرگتر کنید.
۳٫ روی خمیر جلای تخم مرغی بمالید. نصف فنجان پنیر ،سبزیجات و سیر را به طور یکدست روی خمیر بمالید سپس فلفل های خرد شده، پنیر پارمزان و جعفری را روی آن بپاشید.
۴٫ از لبه ی نزدیک به خودتان شروع کنید و خمیر را مانند رول ژله لوله کنید.

 

نان فرفره ای پنیری فلفلی

به شکل ۲۰ تکه به عرض ۱ سانتی متر برش دهید. یک چاقوی نان بری دندانه دار برای این کار مناسب است.
۵٫ برش ها را داخل سینی فر قرار دهید. سپس روی آنها را کمی جلای تخم مرغی بمالید.

 

نان فرفره ای پنیری فلفلی

۶٫ ۱۴ تا ۱۸ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شوند در فر بپزید. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

 

نان فرفره ای پنیری فلفلی

۱)در صورت تمایل به جای خمیر نان از خمیر پیراشکی یا یوفکا استفاده کنید.
۲)میتوانید به جای فلفل قرمز از فلفل دلمه ای های رنگی یا فلفل تند یا فلفل قرمز شیرین هم استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری زعفران به خمیر اضافه کنید.
نوش جان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *