طرز تهیه شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .

شیرینی اسکار

وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا” منظور همین تصویری هست که می بینید .

شیرینی اسکار

بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .

شیرینی اسکار

بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .

شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .

شیرینی اسکار

دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .

شیرینی اسکار

بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .

شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .

شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

حدودا 35 – 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .

شیرینی اسکار

از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .

شیرینی اسکار

نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *