طرز تهیه شامی رودباری

مواد لازم برای آماده کردن شامی رودباری:

گوشت گوساله چرخ شده
پیاز متوسط رنده شده وآب گرفته
سبزی معطر (جعفری، گشنیز)
روغن زیتون
پودر گلپر
نمک و فلفل


طرز تهیه شامی رودباری 
:

گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می­دهیم. پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می‌دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی‌ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم (روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت). این غذا را می‌توان با برنج یا نان سروکرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *