طرز تهیه سیب زمینی بریان با گوشت

 

سیب زمینی بریان با گوشت

طعم گوشت با همه چیز جور در می آید و سیب زمینی بریانی له شده از این قاعده مستثنا نیست!

1. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
2. سیب زمینی ها را داخل یک تابه ی بزرگ بریزید و روی آن بریزید به شکلی که آب تا 2 تا 5 سانتی متر بالاتر از آن بیاید.

 

سیب زمینی بریان با گوشت

1 قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید و بگذارید روی شعله ی زیاد به جوش بیاید. وقتی جوش آمد شعله را کم کنید تا آرام بجوشد و 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که چنگال در آن فرو رود بپزد. سپس آبکش کنید.
3. در این مدت یک توری خنک کننده را داخل یک تابه ی تخت لبه دار یا سینی فر لبه دار قرار دهید.گوشت را داخل مقداری کره سرخ کرده و در انتها به آن مقداری نمک و فلفل و پودر سیر و موسیر بزنید سپس آنها را روی توری بچینید. 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که برشته شود در فر بپزید. گوشت پخته شده را کنار بگذارید و توری را از داخل تابه دربیاورید.

 

سیب زمینی بریان با گوشت

4. دمای فر را تا 450 درجه فارنهایت (232درجه سانتی گراد) بالا ببرید.
6. یک سیب زمینی له کن را به آرامی روی هر سیب زمینی فشار دهید. سیب زمینی له کن را 90 درجه بچرخانید و دوباره فشار دهید. بایستی سیب زمینی ها به شکل دایره ی نسبتاً تخت در آمده باشند.

 

سیب زمینی بریان با گوشت

7. روغن زیتون را روی سیب زمینی ها بریزید سپس با یک قلم مو یا انگشتانتان روغن را به تمام سطح روی سیب زمینی ها بمالید. ما روغن زیتون بیشتری اضافه می کنیم تا سیب زمینی ها بیشتر برشته شوند.

 

سیب زمینی بریان با گوشت

1 قاشق چایخوری نمک، رزماری و فلفل تازه آسیاب شده را روی آنها بپاشید.

 

سیب زمینی بریان با گوشت

8. تا موقعی که برشته و قهوه ای طلایی شوند 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.
9. به همراه خامه ترش،‌پیازچه و گوشت خرد شده ای که از قبل کنار گذاشته اید سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *