طرز تهیه ریزوتو فارو با قارچ

 

farro-risotto-with-mushrooms

یک پیمانه از دانه‌های فارو می‌تواند ۲۲۰ کالری، ۲ گرم چربی،۴۷ گرم کربوهیدرات، ۵گرم فیبر و ۸ گرم پروتئین برای بدن فراهم کند. همچنین این دانه‌ها دارای مقادیر مناسبی از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین A و ویتامین E بوده و سرشار از مواد معدنی همچون آهن و منیزیم است.

  • برای ۶ نفر
  • زمان آماده سازی:۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۴۰ دقیقه
  • زمان شروع تا اتمام کار: کمتر از یک ساعت

مواد لازم:

  • یک پیمانه دانه فارو (باید حداقل دو ساعت خیس بخورد)
  • دو قاشق چایخوری روغن
  • دو عدد موسیر خرد شده
  • ۲۸۳ گرم قارچ خرد شده
  • یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
  • چهار پیمانه آب سبزیجات

طرز تهیه:

۱٫ابتدا دانه‌های فارو را به مدت دو ساعت در آب خیس کنید . سپس از آب خارج کنید و بشویید.

۲٫در یک تابه‌ی بزرگ، یک قاشق چایخوری روغن را در حرارت متوسط گرم کنید و سپس موسیر، قارچ وکمی نمک به آن اضافه کنید.به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید و سپس آویشن را روی آن بریزید و کنار بگذارید.

۳٫در یک ماهی‌تابه‌ی متوسط، باقی مانده روغن را بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید و سپس فاروها را به آن بیفزایید . به مدت یک الی دو دقیقه بپزید .

۴٫در یک ظرف جداگانه، آب سبزیجات را بریزید تا آهسته به جوش بیاید .

۵٫فاروها را به آب سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید خوب مواد را جذب کند.

۶٫سپس مواد قبلی یعنی قارچ‌ها را اضافه نمایید . در نهایت پنیر پارمسان را بیفزایید .

۷٫می‌توانید غذای خود را با نمک و یا فلفل سرو کنید .

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *