طرز تهیه رول کلم – آشپزی با کلم و گوشت بوقلمون
چطوری یک غذای خوشمزه با چاشنی کلم درست کنیم؟ در این دستور آشپزی شما با طرز تهیه یک غذای مقوی آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
- یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- ۹۰۷ گرم گوشت بوقلمون
- ۱۳۶۰ گرم کلم
- سس گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی خرد شده
- یک پیمانه برنج قهوهای
- یک و یک چهارم پیمانه آب
- دو قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- سبزیجات تازه و ماست یونانی
طرز تهیه:
- ماهیتابه را بر روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی روغن به آن اضافه کنید. پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید. حرارت را کمی بلند کنید و گوشت بوقلمون را به آن اضافه نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
- حرارت را کم کنید. کلم را به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد. سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، برنج، آب، نمک، فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید بجوشد و سپس حرارت را کمتر کنید. به مدت یک ساعت بپزید. اگر برنج نپخته بود به آن یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. با ماست و سبزیجات دیگر سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای:
- کالری:۴۰۰٫۱
- کلسترول:۶۰ میلی گرم
- سدیم:۷۹۱٫۷ میلی گرم
- کربوهیدرات:۴۵٫۴ گرم
- فیبر:۹٫۷ گرم
- پروتئین:۴۳٫۸ گرم