طرز تهیه رول کلم – آشپزی با کلم و گوشت بوقلمون

 

طرز تهیه رول کلم

چطوری یک غذای خوشمزه با چاشنی کلم درست کنیم؟ در این دستور آشپزی شما با طرز تهیه یک غذای مقوی آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۹۰۷ گرم گوشت بوقلمون
  • ۱۳۶۰ گرم کلم
  • سس گوجه فرنگی
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • یک پیمانه برنج قهوه‌ای
  • یک و یک چهارم پیمانه آب
  • دو قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • سبزیجات تازه و ماست یونانی

طرز تهیه:

  1. ماهیتابه  را بر روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی روغن به آن اضافه کنید. پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید. حرارت را کمی بلند کنید و گوشت بوقلمون را به آن اضافه نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
  2. حرارت را کم کنید. کلم را به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد. سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، برنج، آب، نمک، فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید بجوشد و سپس حرارت را کمتر کنید. به مدت یک ساعت بپزید. اگر برنج نپخته بود به آن یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. با ماست و سبزیجات دیگر سرو کنید.

اطلاعات تغذیه‌ای:

  • کالری:۴۰۰٫۱
  • کلسترول:۶۰ میلی گرم
  • سدیم:۷۹۱٫۷ میلی گرم
  • کربوهیدرات:۴۵٫۴ گرم
  • فیبر:۹٫۷ گرم
  • پروتئین:۴۳٫۸ گرم

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *