طرز تهیه رولت هندوانه (شب یلدا)

رولت هندوانه

با این رولت هندوانه از عزیزانتان در شب یلدا پذیرایی کنید.

درست کردن این رولت هندوانه برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور تهیه‌ای که در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد، می‌توانید با کمی دقت در اندازه مواد و ترتیب آن‌ها، به راحتی رولت را تهیه کرده و از عزیزانتان در شب یلدا پذیرایی کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۸۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
رنگ‌های مجاز خوراکی سبز و قرمز

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده را با نصفی از شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ شود.

سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شکر را بصورت بارانی به آن اضافه کنید.

زرده و سفیده را مخلوط کرده و بعد آرد را روی آن الک می‌کنیم.

بعد در سینی ۴۰×۳۰ ریخته و این نکته خیلی مهم است که سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر ۲۲۰ درجه فقط ۸ تا ۱۰ دقیقه قبل از اضافه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید.

بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.

کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید بطوریکه دو رنگ در یک خط به هم متصل شوند.

دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. (تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشد که خودش را بیشتر نشان بدهد)

این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید. این خطوط موازی سطح بیرونی رولت (پوست هندوانه) را تشکیل خواهد داد.

برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله (یا کاغذ روغنی) که رولت را روی آن بر می‌گردانید، حتما پودر قند بپاشید که سطح روی رولت کنده نشود.

بعد از خامه کشی و چند ساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره‌ای برش زده و بعد برای تخم هندوانه شکلات آبکرده را داخل قیف ریخته و روی برش‌ها می‌ریزیم.


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *