طرز تهیه دلمه فلفل نارنجی

طرز تهیه دلمه فلفل نارنجی

 

 

مواد لازم :

  • شش عدد فلفل دلمه‌ای نارنجی رنگ که دانه و محتویات داخلش تخلیه شده باشد.
  • 450 گرم گوشت بوقلمون
  • یک سوم فنجان پیاز خرد شده
  • نصف فنجان برنج سفید
  • نصف فنجان آب
  • یک قاشق چای خوری طعم دهنده
  • یک فنجان خرد شده پنیر گودا

طرز تهیه :

یک قابلمه بزرگ تهیه می‌کنیم و فلفل‌ها را به مدت 5 دقیقه درون آب جوش قرار می‌دهیم.

حال یک ماهیتابه بزرگ را روی گاز قرار می‌دهیم و روغن اضافه می‌کنیم و بوقلمون را به همراه پیاز تفت می‌دهیم به مدت 5 تا 7 دقیقه روی حرارت متوسط و سپس روغن را دور ریخته.

پس از آن فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم.

گوجه ، نصف پیمانه برنج ، نصف فنجان آب و طعم‌دهنده را به مخلوط بوقلمون اضافه می‌کنیم و به مدت 15 دقیقه کاملا به هم می‌زنیم و تفت می‌دهیم و سپس از اجاق برداشته و پنیر گودا را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مواد را کاملا خرد کرده و درون فلفل دلمه‌ای‌ها قرار می‌دهیم و با  فویل آلومینیومی کاملا آن‌ها را می‌بندیم و به مدت 25 تا 35 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *