طرز تهیه دلمه فلفل نارنجی
مواد لازم :
- شش عدد فلفل دلمهای نارنجی رنگ که دانه و محتویات داخلش تخلیه شده باشد.
- 450 گرم گوشت بوقلمون
- یک سوم فنجان پیاز خرد شده
- نصف فنجان برنج سفید
- نصف فنجان آب
- یک قاشق چای خوری طعم دهنده
- یک فنجان خرد شده پنیر گودا
طرز تهیه :
یک قابلمه بزرگ تهیه میکنیم و فلفلها را به مدت 5 دقیقه درون آب جوش قرار میدهیم.
حال یک ماهیتابه بزرگ را روی گاز قرار میدهیم و روغن اضافه میکنیم و بوقلمون را به همراه پیاز تفت میدهیم به مدت 5 تا 7 دقیقه روی حرارت متوسط و سپس روغن را دور ریخته.
پس از آن فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم.
گوجه ، نصف پیمانه برنج ، نصف فنجان آب و طعمدهنده را به مخلوط بوقلمون اضافه میکنیم و به مدت 15 دقیقه کاملا به هم میزنیم و تفت میدهیم و سپس از اجاق برداشته و پنیر گودا را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مواد را کاملا خرد کرده و درون فلفل دلمهایها قرار میدهیم و با فویل آلومینیومی کاملا آنها را میبندیم و به مدت 25 تا 35 دقیقه درون فر قرار میدهیم.