طرز تهیه خمیر پیراشکی خانگی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
آب ولرم نصف استکان
زرده تخم مرغ 2عدد
ماست پرچرب یک استکان
نمک به مقدار لازم
کره آب شده 25 گرم
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم (تا زمانی که خمیر به دستتون نچسبه)

طرز تهيه :
خمير مايه فوري رو داخل نصف استکان آب بریزید و به مدت 10 دقیقه بزارید کنار،
داخل یک ظرف ديگه زرده تخم مرغ ،ماست پرچرب ، كمي نمك، كره آب شده و روغن مايع بريزيد و خوب هم بزنيد.
بعد خمير مايه رو اضافه كنيد، يك ق چ بكينگ پودر
، سپس كم كم آرد رو اضافه و خمير كنيد
اندازه ي آرد تقريبي هست و تا جايي بريزيد كه خمير به دست نچسبه(حواستون باشه كه خيلي هم سفت نشه)
.
روي خمير رو پوشونده براي يك الي يك و نيم ساعت در جاي گرم استراحت بديد.

براي مواد مياني هرچي دوست داشتيد (فقط كم روغن) .
وقتي خميرهارو پيچيديد و توي سيني گذاشتيد،ده دقيقه استراحت بديد بعد رومال كنيد
.
براي رومال هم حتما به زرده ي تخم مرغ ،كمي زعفرون دم كرده اضافه كنيد تا پيراشكي ها هم خوشرنگتر بشن وهم بوي تخم مرغ ندن
كمي كنجد و سياهدانه هم بپاشيد…
.
ضمنا پيراشكي هارو به مدت ٢٠ الي ٢٥ دقيقه در فر با دماي ٢٠٠ درجه بزاريد.
اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *