طرز تهیه بستنی رژیمی لیمو و هندوانه
طرز تهیه بستنی لیمو و هندوانه رژیمی
تنها ۸۲ کالری و پر از ویتامین ث. یک لایه لیمو ترش و یک لایه هندوانه. تناسب لایه طعم ها آزاد است و می توانید بر اساس تنوع و میل خود مقدار آنها را کم و زیاد کنید.
مواد لازم برای ۱ نفر :
لایه هندوانه :
هنوانه خرد شده و هسته گرفته شده ۲ کاسه
شکر رژیمی یک چهارم فنجان
آب یک چهارم فنجان
نعناع خرد شده و تازه یک چهارم فنجان
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
سیر متوسط خرد شده ۴ عدد
لایه لیمو :
شکر رژیمی ۶ قاشق غذا خوری
آب نصف فنجان
آب لیموی تازه دو سوم فنجان
آب پرتقال طبیعی و تازه یک سوم فنجان
طرز تهیه :
برای تهیه لایه هنوانه آب و شکر را در یک ظرف بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم و سپس حل شده شکر در آب آن را به مدت ۳ دقیقه هم می زنیم.
سپس نعناع ها را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه آن را کنار می گذاریم. سپس مایع شکر را از صافی گذرانده و در یک کاسه دیگر می ریزیم.
هندوانه ها را در میکسر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم.
سپس هنوانه های میکس شده را به مخلوط شکر و نعناع اضافه کرده و آب لیمو را هم با آن مخلوط می کنیم.
مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده و بعد از آن دوباره آن را هم زده و بطور مساوی داخل ۸ لیوان بستنی می ریزیم و در هر کدام از لیوان ها یک چوب بستنی گذاشته و آنها را به فریزر منتقل می کنیم.
برای تهیه بخش لیمویی، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و خوب به هم می زنیم تا شکر در آب حل شود.
سپس مایع را از صافی گذرانده و به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم. بعد از ۲ ساعت مایع لیمویی را به ظرف های بستنی هندوانه اضافه کرده و دوباره آنها را به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار می دهیم.