طرز تهیه اشکنه تخم مرغ

 

طرز تهیه اشکنه | اشکنه یکی از غذاهایی است که خیلی سریع حاضر می شود و علاوه بر آسان بودن طرز تهیه آن ،طعم بسیار لذیذی هم دارد. در ادامه به طرز تهیه این غذا پرداخته شده است.

طرز تهیه و آموزش اشکنه تخم مرغ

مواد لازم

پیاز متوسط : 1 عدد

سیب زمینی متوسط : 2 عدد

شنبلیله خشک شده : 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ : 2 عدد

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری

نمک ،فلفل ، زرد چوبه : به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز رو نگینی خورد کنید و توی کمی روغن تفتش بدین تا طلایی بشه

من از روغن حیوانی و مایع مخلوط، استفاده کردم. اگه دوس داشته باشین میتونید از کره گاو استفاده کنید

بعد فلفل و زرد چوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدین تا بوی خامی زردچوبه گرفته بشه

رب رو اضافه کنید و تا زمانی که رنگش باز بشه ، سرخش کنید

سیب زمینی و به این شکل خرد کنید و کمی توی رب تفتش بدین. میتونید سیب زمینی و کوچکتر برش بزنید.اما نه اونقدر ریز که تو غذا دیده نشه یا له بشه

به غذاتون به همون تعدادی که هستین و ظرفی که غذا رو توش سرو میکنید،آب اضافه کنید. این مقدار برای 3 تا 4 نفر کافیه. پس 4 کاسه آب به قابلمه اضافه کنید. یه مقدارش هم برا پخت و جا افتادن غذا تبخیر میشه

وقتی آب جوش اومد ،گاز رو کم کنید تا آروم غذا جا بیافته و سیب زمینی هم پخته بشه.

شنبلیله رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا غذا آماده بشه.در قابلمه رو کیپ نبندین

سیب زمینی که پخته شد نمک غذا رو اضافه کنید

یکی از تخم مرغ ها رو توی کاسه و با چنگال خوب هم بزنید و به غذا اضافه کنید و سریع هم بزنید که کاملا تو غذا پخش بشه

وقتی دیدید که سیب زمینی ها پخته ست و غذا جا افتاده،یه تخم مرغ دیگه رو به صورت درسته بندازین تو غذا و اجازه بدین کاملا ببنده و پخته بشه.دیگه همش نزنید که ترکیب تخم مرغ بهم بخوره. غذا حاضره

 

در پایان کمی آبغوره به غذا اضافه کنید و بعد از چند تا قل ،گاز رو خاموش کنید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *