سینه مرغ با لوبیای سبز و ذرت
موادلازم (۴ نفر)
- ۲ عدد بلال
- ۲ پیمانه لوبیا سبز
- ۱٫۵ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
- ۱/۴ یک عدد پیاز قرمز، خلالی
- ۱/۴ پیمانه ریحان، خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- آب یک عدد لیموترش
- ۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
طرز تهیه
- فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- یک ورقه روغنی بزرگ را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
- روی هرکدام، لوبیا سبز، دانه های ذرت، گوجه فرنگی، پیاز و ریحان بگذارید.
- روی مواد، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون بریزید.
- یک عدد سینه مرغ را در هر کاغذ روی سبزیجات قرار دهید. نمک و فلفل سیاه بپاشید. مقداری روغن زیتون اضافه کنید و در آخر لیموترش روی آن ها بچکانید.
- کاغذهای را تا کنید تا کاملا بسته شوند.
- سپس آن ها را درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغزپخت گردند.
پاستای عدس با سس پستوی کلم بروکلی
مواد لازم (۴ نفر)
- ۵۵۰ گرم گلچه های کلم بروکلی
- ۱ پیمانه کلم سبز، خرد شده
- ۱ بسته پاستای عدس قرمز
- نصف پیمانه روغن زیتون
- ۱/۳ پیمانه پنیر پارمسان، رنده شده
- آب نصف یک عدد لیموترش
- ۱ حبه سیر
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
-
- درون قابلمه آب و نمک ریخته و بگذارید بجوشد. سپس بروکلی و کلم سبز را اضافه کنید. دو دقیقه بعد آن ها را از آب بیرون بکشید.
- کلم ها را درون آب یخ بریزید تا روند پخت آن ها تمام شود و له نشوند.
- پاستا را پخته و آبکش کنید.
- کلم بروکلی و کلم سبز را خشک کنید. آن ها را درون غذاساز بریزید. روغن زیتون، پنیر پارمسان، آب لیموترش، سیر، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.
- پاستا را آبکش کنید. روی آن نصف پیمانه آب پاستا بریزید. نیمی از پستو را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس به همراه بقیه پستو، آن را سرو نمایید.