دستور تهیه میگو شکم

stuffed-shrimp
مواد لازم برای تهیه

۲۵ تا ۳۰ عدد میگوی بزرگ
۶ قاشق سوپ خوری کره
شش عدد کرفس
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
برگبو
پیازچه خرد شده
یک مشت جعفری تازه خرد شده
۵۰۰ گرم گوشت خرچنگ
نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه
سه چهارم نان فرانسوی
یک فنجان خرده نان ادویه دار

دستور پخت و طرز تهیه

میگوها را پوست کنده و فقط دم را باقی بگذارید . رگ آن را بیرون آورده و آن را از وسط شکافته ، آن را مسطح کنید ، آن را در یخچال بگذارید تا زمانیکه مخلفات آن آماده شود . در یک قابلمه متوسط ، کرفس ، پیاز و برگبو را در کره سرخ کرده تا نرم شوند . پیازچه و جعفری را نیز به آن بیفزائید و به سرخ کردن ادامه دهید تا ترد شوند . برگبو را از مخلوط جدا کنید . در نان تازه سوراخ ایجاد کنید . نان را زیر آب سرد خیس کرده و آن را بچلانید تا بیشتر آب از آن خارج شود . نان را با دست به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ظرف مخلوط کن بریزید . مخلوط پیاز ، جعفری و کرفس و گوشت خرچنگ را به نان افزوده ، روی آن نمک و فلفل بریزید . مقداری از مخلفات را برداشته ، آن را با دست دور میگو بپیچید . دم میگو بیرون باشد . خرده نان ادویه دار را دور آن قرار دهید . آن را روی سینی پخت روغنی قرار دهید . به مدت ۳۰ دقیقه آن را با حرارت ۳۵۰ درجه بپزید . ۲۰ تا ۳۰ عدد میگو را به همین شیوه تهیه کنید .

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *