دستور تهیه مرغ با سس خیار و بادام زمینی

 

chicken-sate

  • زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت:۸ دقیقه
  • برای شش نفر

اطلاعات تغذیه‌ای:

۴۶۱ کالری، ۲۸ گرم چربی، ۵ گرم چربی اشباع، ۳ گرم فیبر، ۲۳ گرم پروتئین، ۳۱ گرم کربوهیدرات، ۱۰۰۶ میلی گرم سدیم،۲ میلی گرم آهن، ۴۳ میلی گرم کلسیم

برای تهیه سس بهتر است از خیار تازه استفاده کنید. شما می‌توانید سبزیجات دیگری همچون هویج را نیز امتحان کنید.

مواد لازم:

  • سه قاشق غذاخوری سس سویا
  • دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری سس ماهی
  • دو قاشق چایخوری پودر کاری
  • یک و یک دوم قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • یک قاشق چایخوری زردچوبه
  • سه حبه سیر خرد شده
  • ۸۰۰ گرم مرغ
  • یک قاشق چایخوری عسل
  • شش قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • یک عدد خیارخرد شده
  • یک دوم پیمانه بادام زمینی بدون نمک
  • سه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • قاچ لیمو برای تزیین
  • دو پیمانه برنج پخته شده( اختیاری)

طرز تهیه:

  1. یک قاشق غذاخوری سویا سس را با آب لیمو، روغن، سس ماهی، پودر کاری،یک قاشق چایخوری زنجبیل، زردچوبه و دو حبه سیر ترکیب کنید. مواد را داخل یک کیسه زیپ دار بریزید و مرغ را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه داخل آن بماند و مزه دار شود. عسل، ۴ قاشق غذاخوری سرکه و یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز را در یک کاسه کوچک ترکیب نمایید. رشته‌های خیار را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند.
  2. ماهیتابه را از قبل گرم کنید. بادام زمینی را در غذاساز پوره کنید. گشنیز، سه قاشق غذاخوری آب و باقی مانده سرکه ، فلفل، سویا سس، زنجبیل و حبه سیر را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید خوب ترکیب شود.
  3. مرغ را از داخل کیسه خارج کنید و مواد روی آن را بردارید. حالا تکه‌های مرغ را در سیخ قرار دهید و در ماهیتابه گریل کنید. در نهایت با سس خیار و بادام زمینی آماده شده سرو نمایید. نوش جان

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *