آموزش طرز تهیه‌ی پای برنج و قارچ

مواد لازم برای ۴ -۶ نفر

روغن ۱ قاشق سوپ‌خوری

آب مرغ ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)

برنج نیم دانه ۱ پیمانه

تخم‌مرغ ۳ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ خردکرده ۲۵۰ گرم

کدو حلوایی مکعبی خردکرده ۲۵۰ گرم

پیاز خردکرده ۱ عدد

پنیر چدار یا گودای رنده کرده ۱ پیمانه

شیر ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

 

روش تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب ۱۸ × ۲۸ سانتیمتری را چرب نمایید. آنگاه ۱/۵ پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد و بعد آن را دم کنید تا کاملاً نرم شود.

حالا صبر کنید تا برنج خنک شود. اینک ۲ عدد از تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل به آن بیفزایید و در قالب بریزید و خوب فشرده کنید.

اکنون باقیمانده آب مرغ، قارچ، کدو حلوائی و پیاز را به مدت ۸ دقیقه بپزید و بگذارید آب آن کشیده شود. اینک مخلوط فراهم کرده را روی برنج بریزید و پنیر را رویش بپاشید.

سپس تخم‌مرغ باقیمانده را با شیر مخلوط کنید و روی پای بریزید. حالا پای را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، در فر بپزید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *