آبگوشت گندی

آبگوشت گندی

مواد لازم:

چهارصد و پنجاه / اونس سینه مرغ چرخ شده
چهارصد و پنجاه / تونس ران بوقلمون چرخ شده
یک و نیم لیوان / آرد نخودچی
یک ربع لیوان / روغن زیتون
دو لیوان / آبگوشت
نمک، فلفل و زردچوبه، هل کوبیده

طرز تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. چهار – پنج ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.

مواد آبگوشت:

یک پاوند / گوشت گاو با استخوان
دو عدد / پیاز
سه عدد / لیمو عمانی
نیم لیوان / لوبیا سفید
چهار لیوان / آب
نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:
آب را جوش می آوریم، گوشت، پیاز، لوبیا و زردچوبه را می پزیم سرپوش می گذاریم.
بعد از سی دقیقه لیمو عمانی، نمک و فلفل اضافه می کنیم.
یه پختن نیم ساعت دیگر ادامه می دهیم.
سپس دو دستمان را خیس می کنیم و از خمیر گندی به اندازه توپ تنیس بر می داریم، و توپ های کوچولو درست می کنیم، در دیگ آبگوشت در حال جوشیدن می اندازیم سرپوش میگذاریم و با آتش ملایم مدت 20 دقیقه می پزیم.
هنگام سرور کردن غذا، اول گندی ها را بیرون می آوریم، سپس گوشت آبگوشت را توی بشقاب ها اضافه می کنیم.
می توانیم برنج سفید را با این آبگوشت سرو کنیم.
سرو کردن آبگوشت با نان و سبزی و پیاز لذیذ است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *