چگونگی تهیه کوکوی گوشت

 

گوشت چرخ کرده بصورت اسپاگتی: ۳۵۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد: ۲ قاشق سوپخوری

مغز گردو خرد شده: ۱۰۰ گرم

جعفری یا مرزه: ۳ قاشق سوپخوری

جوش شیرین: ۱/۲ ق. چ

زرشک پاک شده: ۲ ق. س

روغن سرخ کردنی: ۱۵۰ گرم

پیاز تفت داده شده: ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و ادویه گوشت: به میزان لازم

محلول زعفران: ۱ ق.چ

چگونگی تهیه کوکوی گوشت :

گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید تا ابگوشت کشیده شود، نمک و فلفل و کمی زعفران را اضافه کنید همراه با ادویه سپس تخم مرغها در ظرف گودی بزنید و گوشت سرد شده را به تخم مرغ اضافه کنید و بعد مغز گردو، زرشک، آرد و سبزی خرد شده را در صورت دلخواه می توانید از کمی زعفران برای عطر و طعم کوکو استفاده نمائید وقتی همه مواد با هم مخلوط شد روغن را در تابه ریخته تا داغ شود و مایه کوکو آماده شود یکطرف کو کو سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ نمائید.

این کوکو را می توانید در فر هم درست کنید در این صورت از روغن کمتری استفاده می شود مایه کوکو را در ظرف پیرکس (نسوز) که مقداری روغن مایع ریخته اید بریزید قبلاً فر را گرم کنید و در طبقه وسط با درجه ۲۷۰ فارنهایت ظرف کوکو را قرار دهید تا روی کوکو کاملاً سرخ شود.(زمان  ۳۰ دقیقه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *