چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم
مرحله ۱
مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی ۳/۴ فنجان،۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو، ۲ قاشق غذا خوری سس خردل،۲ قاشق غذا خوری عسل
مرحله ۲
مواد لازم را اندازه گیری کنید و با هم خوب مخلوط کنید. طعم آن را بچشید، در صورت لزوم مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.
مرحله ۳
وقتی از طعم آن مطمئن شدید، چند قاشق از آن را روی رولت گوشت بریزید و در فر قرار دهید. پس از پخت گوشت هم می توانید از این سس در کنار رولت استفاده کنید.
نکات و هشدارها
می توانید عسل را با هر نوع مربایی جایگزین کنید، مربای زردآلو یا انجیر عطر و طعم منحصر به فردی به غذا می دهد