پخت رولت گل سرخ

 

مواد لازم :

زرده تخم‌مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن دو قاشق سوپخوری
بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم

 

 

مواد لازم میانی خمیر :

گل‌سرخ پودر شده یک پیمانه
گردوی خرد شده یک پیمانه
دارچین یک قاشق غذاخوری
خاکه قند یک پپیمانه

شکر و روغن از هر کدام یک پیمانهآب به میزان لازم

 

روش تهیه :

تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار می‌دهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را می‌بندیم و روی سینی می‌گذاریم با چاقو مثل رولت آن را می‌بریم. روغن را داغ کرده و روی آن می‌ریزیم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *