طرز تهیه کیک نارنگی

درست کردن کیک نارنگی|مواد لازم برای کیک نارنگی

مواد لازم برای کیک نارنگی :

آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
 پکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر ۱ لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب نارنگی آب یک عدد نارنگی

طرز تهیه کیک نارنگی:

ابتدا شکر و تخم مرغ را هم زده تا کشدار و کرم رنگ شود بعد شیر، روغن مایع، آب نارنگی رو اضافه می کنیم هم می زنیم.

حالا همزن را کنار گزاشته و با لیسک آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم آرام آرام اضافه می کنیم و به شکل دورانی هم می زنیم.

قالب را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب ریخته و داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ روشن کردیم به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم بعد با سس و یا پودر شکر تزیین کرده سرو می کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *