مواد لازم:

  • ۶ عدد بادام
  • ۶ عدد فلفل تند، بدون دانه و خردشده
  • ۸ حبه سیر
  • ۳ سانت زنجبیل تازه، پوست کنده
  • ۱ فنجان گشنیز تازه، خردشده
  • نمک جهت مزه‌دار کردن
  • ۱ عدد لیمو، آب گرفته‌شده
  • ½ فنجان خامه‌ی پرچرب
  • ۱ کیلو سینه‌ی مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده به قطعات کوچک
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری کره

طرز تهیه:

  1. بادام‌ها را در کاسه‌ای کوچک ریخته و مقداری آب روی آنها بریزید تا خیس بخورند. اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در همان حالت بمانند؛ سپس آنها را آبکش کنید. بادام، فلفل، سیر، زنجبیل و گشنیز را در کاسه‌‌ی غذاساز بریزید و هم بزنید تا نرم شوند. مواد را نمک طعم‌دار نمائید و سپس آب لیمو را به آن بیافزائید. در آخر خامه را درون غذاساز بریزید.
  2. مخلوط چاشنی‌ها را در کاسه‌ای غیرفلزی و بزرگ بریزید. مرغ‌ها را درون کاسه قرار دهید و با مخلوط چاشنی‌ها روی آن را بپوشانید. درب کاسه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا مواد به خورد مرغ‌ها برود.
  3. گریل را با دمای زیاد از قبل گرم نمائید و روی توری گریل را کمی چرب نمائید. گوشت را از یخچال درآورده و روی توری بگذارید.
  4. کره را با قلموی مخصوص آشپزی روی گوشت‌ها بمالید و توری را روی گریل داغ قرار دهید. به آرامی مرغ‌ها را بپزید.