طرز تهیه پیتزا ساندویچ سبزیجات

 

پیتزا ساندویچ سبزیجات

فر رو بادرجه ۳۷۵ فارنهاینت روشن می کنیم.
قارچ و فلفل قرمز رو در ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون با حرارت بالا ۵-۸ دقیقه سرخ می کنیم تا آب قارچ ها کاملا” گرفته و فلفل ها نرم بشه.

 

پیتزا ساندویچ سبزیجات

قارچ و فلفل رو از تابه در ظرفی می ریزیم پیازها رو در ۱/۲ قاشق روغن باقی مانده با حرارت متوسط سرخ می کنیم و نمک و فلفل می زنیم صبر می کنیم تا پیازها نرم و کمی طلایی شود.
نان های باگت رو باز می کنیم و اکر خمیر زیادی دارد خارج می کنیم. روی هر نان ۲ قاشق غذاخوری پنیر چدار و ۱ ق غ سس گوجه می ریزیم.

 

پیتزا ساندویچ سبزیجات

روی سس و پنیر نصف پیازها رو ریختخ و نصف قارچ و فلفل رو می ریزیم.

 

پیتزا ساندویچ سبزیجات

باقیمانده پنیر چدار و موزارلا رو بین ۲ ساندویچ قسمت می کنیم و روی پنیرها سس وجه می ریزیم.

 

پیتزا ساندویچ سبزیجات

ساندویچ ها رو در سینی فر که کف اون رو با آلومینیوم فویل پوشوندیم قرار می دیم و ۵ دقیقه در فر قرار میدیم تا پنیرها آب شود:

 

پیتزا ساندویچ سبزیجات

 

پیتزا ساندویچ سبزیجات

میتونیم ساندویچ ها رو با مقداری ترشی تند یا فلفل سرو کنیم

 

پیتزا ساندویچ سبزیجات

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *