طرز تهیه نودل کدو به همراه میگو
شما میتوانید این غذای خوشمزه را با افزودن میگو به عنوان پروتئین و کلم پیچ به عنوان سبزی، بسیار پربارتر نمایید و سپس آن را با پاستا و یا نودل کدو سرو کنید.
زمان آماده سازی: کمتر از ۱ ساعت
برای ۴ نفر
مواد لازم:
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۱ پیاز کوچک خرد شده
- ۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده
- ۲ پیمانه کلم خرد شده
- ۱ پیمانه کنگر فرنگی گریل شده و یا به صورت کنسرو
- ½ پیمانه زیتون کالاماتا
- ۲ قاشق غذاخوری کِیپِر
- ۱ قاشق چایخوری تکههای فلفل قرمز خرد شده
- ۴۵۳ گرم میگو
- ۴ پیمانه نودل کدو
- پنیر فتا
دستور تهیه:
۱٫ابتدا روغن زیتون را در یک ماهیتابهی بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید . کمی سیر به آن اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید . سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که قهوه ای رنگ شود آن را به هم بزنید . این مدت ممکن است ۵ الی ۷ دقیقه زمان نیاز داشته باشد . گوجه فرنگیها، کلم پیچ، زیتون، کیپر و فلفل قرمز را نیز به آن اضافه کنید . اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط مواد بپزد و نرم شود.
۲٫حالا میگو و نودل را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بپزید . این غذا را با پنیر فتا سرو نمایید .