طرز تهیه فلافل مناسب کودکان

از آنجاییکه ماده اصلی فلافل نخود هست، این غذا حاوی مقدار زیادی پروتئین بوده و به همین دلیل انتخاب مناسبی برای کودک شماست.

سن مناسب: از پایان ۸ ماهگی!

برای پخت غذاهای خوشمزه مخصوص کودکان مقاله مایه گوشت ماکارونی با سبزیجات برای کودکان را بخوانید.

مواد لازم

  • نخود: ۳۰۰ گرم (حدودا ۱۲/۱لیوان)
  • پیاز : ۱ عدد
  • آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذا خوری
  • جعفری : نصف لیوان
  • گیشنیز: نصف لیوان
  • سیر: ۳ حبه (خرد شده)
  • پودر زیره: ۲ قاشق چایخوری
  • بیکینگ سودا: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و‌ فلفل: به مقدار کافی (برای بچه های بالای یکسال)
  • روغن مخصوص سرخ کردن: به مقدار کافی

طرز تهیه فلافل خوشمزه

۱ ) از ۲۴ ساعت قبل نخودها را خیس کنید، چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آنها از بین برود، آب را جذب کنند و نرم شوند. بعد از یک روز نخودها را داخل صافی بریزید تا آب آنها گرفته شود.

۲ ) نخود و بقیه مواد اولیه را داخل غذاساز/مخلوط کن، بریزید و با هم مخلوطشان کنید تا حالتی شبیه به یک خمیر با خورده های قابل مشاهده نخود به خودشان بگیرند و منسجم شوند.

۳ ) یک مقدار از خمیر را بردارید، اول گوله اش کنید و بعد با دستتان کمی فشارش دهید تا صاف شود.

۴ ) در یک ماهیتابه روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و اجازه بدهید که خوب داغ شود.

۵ ) سپس فلافل را داخل روغن داغ بیندازید و با حرارت ملایم سرخ شان کنید تا هم طلایی رنگ و هم مغز پخت شوند (حدود ۵ دقیقه). اگر میخواهید انتخاب سالمتری داشته باشید میتوانید آنها را در فر بپزید.

۶ ) بعد از سرخ شدن، فلافل ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

چند نکته

۱. به هیچ عنوان از نخود کنسروی استفاده نکنید. فلافل باید با نخود خامی که از قبل خیس خورده درست شود، نیازی به پختن نخود نیز وجود ندارد.

۲. وقتی همه خمیر فلافل را شکل دادید، میتوانید آنها را در یک ظرف روی کاغذ روغنی بچینید، به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید تا موقع سرخ شدن از هم باز نشوند.

۳. اگر این فلافلها فقط قراراست برای بزرگسالان باشد، میتوانید ادویه مخصوص فلافل که با همین اسم موجود است (ادویه فلافل) اضافه کنید.

۴. فلافل را خیلی ضخیم نکنید تا هنگام سرخ کردن خوب پخته شوند.

۵. اگر مایه خمیر شل شده بود و نتوانستید فلافل را شکل بدهید، کمی خرده نان به آن اضافه کنید.

۶. برای خوشمزه و ترد تر شدن، هنگام سرخ کردن آنها را در ظرفی نچسب، کوچک و عمیق که در آن روغن ریخته اید بیندازید به‌طوریکه  بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کرده و به سطح بیایند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *