طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی

 

مواد لازم :

  • راسته شیشلیكی =چهار عدد
  • آردسفید= دو پیمانه
  • تخم‌مرغ =دو عدد
  • آرد سوخاری= یك پیمانه
  • پنیر پارمزان= یك پیمانه
  • پنیر موتزارلا، روغن زیتون، نمك، فلفل و زعفران= به میزان لازم

 

طرز تهیه :

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمك، فلفل و كمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل به آن اضافه می‌كنیم و آنها را كنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می كنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر كدام یك قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو می‌كنیم.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *