طرز تهیه شامی کباب

طرز تهیه شامی کباب

مواد لازم :

سبزی معطر چرخ شده۱۵۰  گرم
گوشت مغز رانهر کدام ۵۰۰ گرم
لپه۲۵۰ گرم
پیازدو عدد
تخم‌مرغچهار تا پنج عدد
آب زعفرانیک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغنبه میزان لازم

سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند.

گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *