طرز تهیه سیب زمینی بریان

۰۰۰۷۶۱۲۲۶۲

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

سیب زمینی (کوچک)                                                                               ۱۰ عدد
نمک                                                                                       به اندازه ی پوشاندن کف ظرف
کره                                                                                             ۱۰ قاشق مرباخوری
رزماری (تازه و ریز شده)                                                                     ۱ قاشق چایخوری
آویشن (تازه یا پودر)                                                                          ۲ قاشق چایخوری
گلپر                                                                                             ۵ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

۱- ابتدا همه سیب زمینی ها را شسته و خشک کنید.

۲- داخل سینی فر به قطر ۱سانتی متر نمک بریزید.

۳- سیب زمینی ها را داخل فویل پیچیده و روی نمک ها قرار دهید، سپس روی هر سیب زمینی ۱ قاشق مرباخوری کره و مقداری از ادویه ها را اضافه کنید.

۴- فویل ها را ببندید و روی سینی فر قرار دهید، ۳۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها برشته شوند.

۵- سیب زمینی ها را از فویل خارج کرده و روی نمک قرار داده و کمی رزماری را روی همه آنها بریزید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی کاملا برشته شود.

نکات

• در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم روی هر سیب زمینی بریزید.

• در صورت تمایل از همان ابتدا سیب زمینی ها را روی نمک قرار داده و فویل را حذف کنید.

• می توانید بعد از نیم پز شدن سیب زمینی ها داخل آنها با سرنگ مقداری کره آب شده تزریق کنید تا خوشمزه تر شوند.

• دمای فر در حدود ۱۸۰درجه سانتی گراد مناسب است.

• در صورت تمایل مقداری پودر سیر و پودر موسیر هم به ادویه ها اضافه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید